مضرات و خواص قهوه سبز در طب سنتی و اسلامی چیست
مضرات و خواص قهوه سبز در طب سنتی و اسلامی چیست
مضرات و خواص قهوه سبز در طب سنتی و اسلامی چیست در سایت جسارت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.به گزارش سایت جسارت , یوسف اصغری درباره قهوه سبز (خام), اظهار داشت: قهوه سبز دارای مزاج سرد و خشک است.
مداومت در خوردن قهوه سبز ایجاد سردردهاى مزمن مىکند، قهوه سبز افرادى که قلب ضعیف دارند آنان را به خفقان مبتلا مىسازد قهوه سبز در دستگاه گوارش ایجاد نفخ مىکند قهوه سبز ایجاد قولنج مىکند قهوه سبز بدن را آماده براى ابتلا به بیمارى کابوس و مالیخولیا مىسازد قهوه سبز ریه را خشک و خشن مىسازد قهوه سبز قدرت جنسى را کاهش مىدهد قهوه سبز به خصوص براى افرادى که داراى طبیعت سرد و خشک هستند، براى اشخاصى که ناراحتى عصبى دارند مضر است.
برخی از خواص قهوه سبز در طب سنتی
بهگفته این محقق و مدرس طب سنتی نوشیدن دمکرده قهوه سبز برای رفع میگرن و تبهای نوبهای مفید است، همچنین برای معتدل کردن خواب افرادی که پرخواب هستند, نیز مفید است.وی افزود: نوشیدن جوشانده قهوه سبز و تنفس از بخور آن برای چشمدردی که ناشی از زکام باشد, مفید است. همچنین برای درمان سرفه بلغمی (خلطدار) و سیاه سرفه، مقداری از آن را با عسل مخلوط کرده و کمکم میل کنند.
بیشتر بخوانید :
چای سبز و لاغری
زنجبیل تازه
گیاه علف گربه
جوانه ماش خواص
مضرات و خواص قهوه سبز در طب سنتی و اسلامی چیست
از ضررهاى قهوه سبز این است که سردرد همراه دارد و نیز باعث بیدارى، لاغرى، کم شدن منى، خفقان، نفخ، قولنج، مالیخولیا، کابوس و بواسیر است. البته قهوه سبز براى اشخاص سرد و رطوبتى مزاج و صاحبان اخلاط فاسد بسیار ضرر دارد. و این ضررها بیشتر در کهنه بسیار بریان کرده سیاه باشد، نه خام آن.
قهوه سبز در طب سنتی
اصغری عنوان کرد: قهوه سبز اثرات ضددیابتی بیشتری نسبت به قهوه معمولی (رسیده) دارد. مصرف قهوه سبز در درمان سنگ کیسه صفرا و جلوگیری از تشکیل آن و همچنین پیشگیری از سیروز کبدی و سرطان کبد، مؤثر است.وی ادامه داد: میزان کافئین موجود در قهوه سبز کمتر از قهوه معمولی است، بنابراین با مصرف آن کمتر به عوارض ناشی از کافئین مثل فشار خون بالا افراد دچار میشوند و حتی قهوه سبز اثر ضد فشار خون نیز دارد.
مضرات و خواص قهوه سبز در طب سنتی و اسلامی چیست
بسیاری از محصولاتی که به عنوان مکمل قهوه سبز خالص و به صورت قرص به فروش میرسند، از مواد دیگری تشکیل یافتهاند و علاوه بر عصاره قهوه سبز، از افزودنیها و پرکنندهها تشکیل یافتهاند که هر یک از آنها اثرات جانبی فراوانی را به همراه خواهند داشت و نیز مقداری کافئین هم به منظور افزایش اثربخشی به آن افزودهاند. پس اگر به دنبال لاغری با یک گیاه کم خطر و طبیعی میباشید نمیتوانید به این مکملها اعتماد کنید. همان طور که گفته شد قهوه سبز خالص دارای مواد چربی سوز فوقالعاده نمیباشد و شرکتهای تولیدکننده این مکملها با افزودن کافئین به آنها، چربیسوزی آنها را تضمین میکنند و ادعا میکنند که مصرف ۸۰- ۲۰۰ میلیگرم از عصاره قهوه سبز که در این قرصها وجود دارد؛ در طی ۱۲ هفته، آن هم در صورت رعایت رژیم غذایی و فعالیت بدنی وزن افراد کاهش مییابد.
خواص قهوه سبز در طب سنتی
این محقق و مدرس طب سنتی افزود: بهخلاف تبلیغاتی راجع به لاغر کننده بودن قهوه سبز، بهخاطر میزان کمتر کافئین نسبت به قهوه معمولی اثر لاغرکنندگی آن کمتر از قهوه معمولی است.اصغری گفت: برای تهیه دمنوش قهوه سبز، یک قاشق چایخوری از پودر آن را در یک لیوان ریخته و آب جوش به آن اضافه کنید، روی آن را با نعلبکی بپوشانید و بگذارید ده دقیقه دم بکشد.وی عنوان کرد: مصرف زیاد قهوه سبز برای افرادی که مزاج سرد و خشک دارند (افراد لاغر و قدکوتاه و صورت ریزنقش) میتواند ضررهایی همچون کاهش قدرت جنسی و مشکلات عصبی به وجود آورد.
مضرات و خواص قهوه سبز در طب سنتی و اسلامی چیست
با وجود تمام اثرات مفید قهوه سبز بر سلامتی مصرف مقادیر زیادی از آن عوارضی را به همراه دارد. از مهمترین عوارض آن افزایش احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی میباشد. کلروژنیک اسید و کافئین موجود در مکمل قهوه سبز میزان هموسیستئین پلاسما را افزایش میدهند که افزایش این ماده بیماری قلبی را به همراه دارد. مطالعات نشان میدهد که مصرف مقادیر زیادی کلروژنیک اسید در مدت زمان کوتاه باعث افزایش هموسیستئین پلاسما میشود. ماده دیگر موجود در قهوه سبز با نام دیترپنس باعث افزایش سطح کلسترول میشود و افزایش سطح کلسترول، مستقیماً بر ابتلا به بیماریهای قلبی مرتبط است.
خواص قهوه سبز در طب سنتی چیست
این محقق و مدرس طب سنتی یادآور شد: مداومت در خوردن آن ایجاد سردردهای مزمن، نفخ و قولنج میکند و ریه را خشک و خشن میسازد. افرادی که قلب ضعیف دارند, از مصرف طولانیمدت آن بپرهیزند، همچنین برای افرادی که ناراحتی عصبی دارند، مضر است.
قهوه سبز در طب سنتی
بیشتر بخوانید :
ورزش برای لاغری شکم
خواص نعناع در بارداری
خواص زردچوبه با شیر
بواسیر چیست
- ۹۷/۰۷/۰۵