دستور پخت و روش آماده سازی شیرینی بیسکوییتی خوشمزه و با ظاهری زیبا
دستور پخت و روش آماده سازی شیرینی بیسکوییتی خوشمزه و با ظاهری زیبا
طرز تهیه شیرینی بیسکوییتی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام شیرینی بیسکوییتی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و روش آماده سازی شیرینی بیسکوییتی خوشمزه و با ظاهری زیبا
مواد لازم برای تهیه شیرینی بیسکوییتی :
کره ذوب شده :♦: 220 گرم
شکر قهوه ای :♦: 100 گرم
آرد سفید :♦: 350 گرم
دارچین یا زنجبیل :♦: 1 قتشق چایخوری
شیر :♦: 1 لیوان
دستور پخت و روش آماده سازی شیرینی بیسکوییتی خوشمزه و با ظاهری زیبا
180 درجه سانتی گراد معادل 350 درجه فارنهایت می باشد.
طرز تهیه شیرینی بیسکوییتی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه شیرینی بیسکوییتی ابتدا باید
در ابتدا فر را در درجه ی 180 سانتی گراد قرار می دهیم تا گرم شود .
کره و شکر قهوه ای را در یک کاسه هم می زنیم تا کاملا یکدست شود.
آرد و دارچین یا زنجبیل را الک کرده تا صاف شود و به مخلوط اضافه می کنیم.
مقداری شیر به آن اضافه می کنیم تا به شکل خمیر درآید.
با استفاده از دست خمیر را صاف کرده و میگذاریم به مدت 30 دقیقه بماند تا خنک شود.
مقداری آرد بر روی سطح ظرف بپاشید ، خمیر را به 2 تکه مساوی تقسیم کرده طوری که ضخامت آنها حدود یک و نیم سانتی متر باشد.
خمیر را به مدل ها و شکل هایی از کریسمس در می آوریم. وسط آنها را برش هایی عمیق داده و مقداری شکر آب شده داخل آنها میریزیم .
با دقت زیاد این خمیر آماده شده شیرینی را داخل فر می گذاریم.
برای پخته شدن 10 دقیقه زمان لازم است تا بیسکویت ها کاملا طلایی شوند.
قبل از آنکه شیرینی ها را در سینی بچینیم باید یک سوراخ کوچکی روی هرکدام بزنیم.
در یک ظرف زیبا آنها را می چینیم و می گذاریم تا کاملا خنک شوند. روی آنها انواع برش هایی از میوه های مختلف را می توان گذاشت.
دستور پخت و روش آماده سازی شیرینی بیسکویتی خوشمزه و با ظاهری زیبا
برای تزیین روی بیسکویت ها مقداری شکر و یا عصاره ای از آبلیمو بریزید.
دستور پخت و روش آماده سازی شیرینی بیسکویتی خوشمزه و با ظاهری زیبا
- ۹۷/۰۷/۰۶