طرز تهیه و آموزش تهیه تارت نارنگی بسیار خوشمزه و عالی مخصوص فصل پاییز

طرز تهیه تارت نارنگی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه تارت نارنگی , تارت نارنگی , تارت

اگر شما هم نام تارت نارنگی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

طرز تهیه و آموزش تهیه تارت نارنگی بسیار خوشمزه و عالی مخصوص فصل پاییز

تارت یکی از خوشمزه ترین شیرینی هایی است که می توانید برای پذیرایی از میهمانان تان آن را درست کنید.

برای داشتن یک شیرینی پاییزی خوش طعم می توانید تارت نارنگی درست کنید.

مواد لازم برای تهیه لایه تارت نارنگی :

خرده بیسکویت :♦: 2 پیمانه

 کره آب شده :♦: 100 گرم

 شکر :♦: 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای لایه پنیری :

 پودر قند :♦: یک چهارم پیمانه

پنیر خامه  ای :♦: 250 گرم

مواد لازم برای سس  نارنگی :

زرده تخم مرغ  هم زده شده :♦: 6 عدد

 آب نارنگی   :♦: 3 چهارم پیمانه

 نشاسته ذرت   :♦: یک قاشق غذاخوری

پوست نارنگی ریز رنده شده :♦: یک و نصف قاشق مرباخوری

کره خردشده :♦: 100 گرم

شکر  :♦: نصف پیمانه

مواد لازم برای تزیین تارت نارنگی :

 خامه زده شده :♦: یک و نیم پیمانه

 پودر قند :♦: 2 قاشق غذاخوری

 وانیل :♦: کمی

 برش های نارنگی :♦: به مقدار لازم

طرز تهیه و آموزش تهیه تارت نارنگی بسیار خوشمزه و عالی مخصوص فصل پاییز

طرز تهیه تارت نارنگی , تارت نارنگی , تارت

طرز تهیه تارت نارنگی :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه تارت نارنگی ابتدا باید

فر را روی 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

تمام مواد لایه را در ظرف بریزید و خوب مخلوط کنید.

در یک قالب مخصوص 28 سانتی که کف آن قابل برداشتن است، پهن کنید.

مواد را به پایین و کناره قالب فشار دهید و به مدت 7-8 دقیقه در فر بپزید و سپس بگذارید خنک شود.

یک چهارم  فنجان پودر شکر و پنیر خامه ای  را در کاسه  هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

سپس روی لایه آماده شده پهن کنید و در یخچال قرار دهید.

زرده های هم زده شده را کنار بگذارید.

آب میوه، نصف پیمانه شکر، نشاسته ذرت و پوست نارنگی را با هم مخلوط کنید و روی حرارت کم بپزید و مرتب هم بزنید تا مواد شروع به جوشیدن کند و غلیظ شود.

مواد آماده شده را  از روی حرارت بردارید.

به مقدار کمی از این مواد گرم کره اضافه کنید و هم بزنید تا کره ها ذوب شود.

سپس برای مدتی کاملا هم بزنید و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. پس از کمی سرد شدن  پهن کنید و در یخچال قرار دهید.

خامه و پودر قند و وانیل را با هم مخلوط کنید و هم بزنید و با آن و برش های نارنگی تزیین کنید.

طرز تهیه و آموزش تهیه تارت نارنگی بسیار خوشمزه و عالی مخصوص فصل پاییز

170 درجه سانتی گراد معادل تقزیبا 340 درجه فارنهایت می باشد.

طرز تهیه تارت نارنگی , تارت نارنگی , تارت

طرز تهیه و آموزش تهیه تارت نارنگی بسیار خوشمزه و عالی مخصوص فصل پاییز